Izkoristite še nekaj prostih terminov v "Srednji in Visoki" sezoni!
Avtodom - vikend najem (AKCIJA CCC) - Avtodomi CCC

Avtodom - vikend najem (AKCIJA CCC)

Avtodom - vikend najem (AKCIJA CCC)
30.07.2022

Privoščite si (PO)POLN vikend z avtodomom

Že nekaj časa sanjarite kako si želite odpraviti z avtodomom na kratek oddih? Si privoščiti nepozabno dogodivščino potovanja z avtodomom v dvoje ali z družino? Obiskati seznam priljubljenih lokacij, raziskovati bližnje evropske prestolnice, morda se odpraviti na obisk k vašim prijateljem ali sorodnikom, zraven pa še izkoristiti čas za ogled znamenitosti? Vse to je mogoče doživeti že v enem vikendu z avtodomom. 

Vikend najem avtodoma: praktično, udobno in ugodno

Avtodom vam omogoča vso svobodo potovanja, kakršno vam drugi načini namestitve ne morejo nuditi. Odpravite se lahko praktično kamorkoli si zamislite, saj boste imeli posteljo, kuhinjo in vse ostalo udobje vedno s seboj. Res je prava hiša na kolesih, a kljub velikosti vseeno enostaven za vožnjo.

Pri Avtodomi CCC smo vam pripravili posebno akcijo vikend najema z avtodomom. Prevzamete ga v četrtek popoldne (od 15. do 17. ure). Vaš avto varno in brezplačno parkirate pri nas. Vi pa le še zložite prtljago v avtodom in vaše vikend popotovanje z avtodomom se lahko začne. 

Avtodom pripeljete nazaj v ponedeljek popoldne (do 14. ure). Tako ne boste po nepotrebnem hiteli in gledali na uro, ampak se prepustili popolnemu vikend doživetju z avtodomom. Da si vaš vikend oddih še popestrite lahko pri nas najamete tudi dodatno opremo (električno kolo, električni skiro, SUP, čoln, …). 

Prednosti vikend najema avtodoma

Potovanje z avtodomom nudi obilo prednosti, ki so neuresničljive pri večini ostalih turističnih namestitvah in prevozih. Zagotavlja vam varno obliko dopusta, saj nimate bližnjih stikov z drugimi osebami in se s tem izognete tveganju pred morebitnimi okužbami. Ustavite se lahko praktično kjerkoli, s seboj imate vse kar potrebujete in ni boljšega kot da se po koncu aktivnega dne lahko dobro naspite v udobni postelji. Vse te prednosti lahko doživite tudi v enem podaljšanem vikendu. 

AVTODOM - VIKEND NAJEM akcija pri Avtodomi CCC za (po)poln vikend:

  • V četrtek popoldan prevzamete avtodom, vanj zložite vso potrebno prtljago in vaš popoln vikend z avtodomom se lahko prične. Medtem bo vaš avto brezplačno in varno parkiran pri nas.
  • Na pot se z avtodomom odpravite že v četrtek popoldan ali zvečer. Vaša pot bo še prijetnejša, saj se izognete prometnim konicam, ki so značilne v jutranjih urah.
  • V petek se lahko zbudite že v vašem priljubljenem kraju. Ob prijetnih zvokih narave spijete vašo jutranjo kavico ali čaj in v miru načrtujete vaš dan.
  • Aktivno in kakovostno preživite podaljšan vikend – brez hitenja, umirjeno in doživeto za popolno izkušnjo.
  • V tem času zagotovo vidite in doživite še več kot ste pričakovali.
  • V ponedeljek se lahko mirno vrnete z vašega vikend oddiha. Po kosilu pa izpraznite in pripravite avtodom za vračilo do 14. ure. 

Tako boste lahko docela izkoristili in obogatili vašo izkušnjo z avtodomom. Oglejte si idejo za družinski vikend oddih z avtodomom od Tolmina do Pirana.

Pestra izbira sodobno opremljenih avtodomov

V voznem parku Avtodomi CCC lahko izbirate med sodobnimi avtodomi, različnih znamk in velikosti. Odvisno od tega koliko oseb bo potovalo, kakšno opremljenost si želite, z dvignjeno streho, s pogradom, s sedeži obrnjenimi naprej ali nazaj, … zagotovo boste našli takega, da se boste lahko udobno namestili in uživali.

Vsi naši avtodomi so redno vzdrževani in sodobno opremljeni, da vam nudijo brezskrbno in udobno vožnjo.

Ob prevzemu si vzamemo čas za vas in vas natančno seznanimo z vsemi podrobnosti izbranega avtodoma (delovanje hladilnika, kako se ogreva avtodom in vodo, kako se uporablja kemični wc, pripravi postelje, natoči svežo vodo, izprazni odpadno vodo, vklopi in izklopi električno napeljavo, …).

Avtodom je ob prevzemu že pripravljen na vožnjo in bivanje, saj predhodno vse pripravimo za vas. Tako je vaša izkušnja lahko popolnoma sproščena, tudi če z njim potujete prvič.

Oglejte si vaš prihranek ob koriščenju akcije vikend najema avtodoma pri posameznih modelih avtodoma:

Načrtujte vaš naslednji prost vikend z avtodomom. Preverite razpoložljivost naših avtodomov in si rezervirajte svojega na vaš izbran vikend termin

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!