Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi

Sklenite zavarovanje CORIS kar pri Avtodomi CCC

31.03.2022
Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi

Sklenite zavarovanje CORIS kar pri Avtodomi CCC

Nepredvidljivi dogodki so del našega življenja. Veselo načrtovanje brezskrbnih počitnic nam lahko hitro nepričakovano ''pade v vodo'' ali pa se nam na počitnicah v tujini zgodi nesreča. Takrat je lahko situacija še težja, če morate kriti visoke stroške zdravstvene oskrbe v tujini in izgubite poleg počitnic še denar.

Pri Avtodomi CCC vam omogočamo sklenitev zavarovanj CORIS

Pri Avtodomi CCC lahko sklenete zdravstveno zavarovanje CORIS za tujino in riziko odpovedi potovanja, v roku 72 ur od plačila akontacije in minimalno 15 dni pred odhodom. Zavaruje pa se celotni znesek, ne le akontacija.

Izbirate lahko med zavarovanjem CORIS z rizikom odpovedi z:

  • ENOSTAVNO POLICO*, kjer plačate 4,3 % celotnega zneska in velja v primeru novo nastale bolezni, poškodbe ali smrti. V primeru uveljavljanja zavarovanja se vam izplača celotni zavarovani znesek.
  • RAZŠIRJENO POLICO*, kjer plačate 6,6 % celotnega zneska in velja v primeru novo nastale bolezni, poškodbe, smrti in drugih kritjih, ki so opisana v splošnih pogojih zavarovanja.
  • V obeh primerih COVID kritje ni vključeno in ne velja v nobenem primeru (bolezen, karantena, zaprtje meje,...).

Zavarovanje CORIS pa vam omogoča tudi turistično zavarovanje za določen čas ali letno, ki vam ga priporočamo za potovanja v tujino. Krije vam tudi odgovornost na smučišču.

Tako boste bolj brezskrbno načrtovali vaše počitnice z avtodomom v vseh letnih časih. Rezervirajte termin najema izbranega avtodoma.

*Zavarujejo se lahko osebe stare največ 75 let, s stalnim bivališčem v EU, BiH, Srbiji, Črni Gori in Makedoniji. Več o pogojih zavarovanja najdete na spletni strani CORIS.