Izkoristite še nekaj prostih terminov v "Srednji in Visoki" sezoni!
Potovanje z avtodomom je lahko zelo lepo darilo - Avtodomi CCC
  • Domov
  • /
  • Novice
  • /
  • Potovanje z avtodomom je lahko zelo lepo darilo

Potovanje z avtodomom je lahko zelo lepo darilo

Potovanje z avtodomom je lahko zelo lepo darilo
13.12.2021

Darilni boni za najem avtodoma CCC

Ko se bližajo rojstni dnevi, poroke, obletnice ali posebne priložnosti, smo večkrat v zadregi kaj pokloniti določeni osebi. Če si želite podariti nekaj nevsakdanjega in privoščiti slavljencu nepozabne dogodivščine ali mu izpolniti dolgoletno željo … z darilnim bonom za najem avtodoma CCC ne boste zgrešili. 

Pri nakupu darilnega bona avtodom CCC vam častimo 10% vrednosti

V Car Center Cerar imamo na voljo kar 14 modelov avtodomov različnih velikosti. Vsak izmed njih pa vam zagotavlja udobje, varnost in nepozabno potovanje. Vsi so namreč redno in kvalitetno vzdrževani ter vključujejo vso dodatno opremo za še večje udobje bivanja in vožnje. Ogledate si jih lahko tudi preko 360° virtualnega ogleda

Ker si v Car Center Cerar želimo prispevati k presenečenju, ki ga boste izbrali za vašega slavljenca ali slavljenko, vam ob nakupu darilnega bona za najem avtodoma CCC dodamo še 10 % vrednosti. Ja prav ste razumeli … za bon v vrednosti 500 EUR, plačate le 450 EUR – 50 EUR pa vam podarimo mi. Fantastično, kajne?

Darilni bon avtodom CCC za vse priložnosti

Darilni boni za najem avtodoma so prava izbira za vse priložnosti. Presenetite svoje bližnje, poslovne partnerje, prijatelje … Izbirate lahko med različnimi vrednostmi že od 100 EUR dalje, prejemnik pa ga bo lahko koristil v enkratnem znesku, najkasneje v obdobju 2 let od dneva nakupa. 

Darilni bon lahko naročite tudi po telefonu 040 572 016, 041 644 259 ali e-mailu info@po-avtodom.si. Plačilo pa opravite z nakazilom na TRR. Mi ga bomo lično zapakirali in brezplačno odposlali na željeni naslov.

To je res darilo, ki bo razveselilo vsakega slavljenca!

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!